marți, 28 februarie 2012


Avem nevoie de Țurțurei



Sunt sigura că nu există așa profesie, dar iarna, în fiece iarnă avem nevoie de ei mai mult decât oricând.
Temperaturile oscilează foarte mult asta face ca totul să înghețe și să se dezghețe mai repede decât vin microbuzele noaptea.
Astfel în Chișinău e periculos să mergi ziua pe stradă, dar mai ales seara. Țurțurii atârnă și arată de parcă ar vrea cu mare dragoste să intre în gândurile cuiva, la propriu și la figurat.
Astfel zic bravo lui Chirtoacă și primăriei care anul acesta a ajutat la dezăpezirea Chișinăului, dar ar mai fi ceva, dacă ar avea grijă să nu fie țurțuri pe clădiri, deoarece în caz că se întâmplă ceva, cine va fi responsabil, și apoi de ce să căutăm responsabili dacă ar fi mai bine să prevenim ceea ce se poate întâmpla.
Nu trebuie să așteptăm să moară oamenii pentru a curăța țurțurii. Așa că Primăria, crează-ți și cheamă-ți țurțureii la treabă, așa și oamenii ar avea ce face. De asemenea pentru început o platformă nu ar fi vrea, până a fi curățați toți, ar fi bine oamenii să anunțe unde cred ei că sunt cei mai periculoși țurțuri. 
Țurțurei, avem nevoie de voi!
PS: Vreo 2 ani în urmă un țurțure mare avea să-mi facă felul pe str Armenească, de atunci mereu privesc pe sus, iarna. Privesc și mă-ngrozesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu